• Viszlát izzadságfoltok!
  • Botox-kezelés a ráncok nélküli mosolyért!
  • Ráncfeltöltés a pihent tekintetért, ajakfeltöltés a csábító ajkakért!
  • Nem kell tovább takargatnia gombás körmeit!

Magyar oldal English
Menü
Kezelések
Partneroldalak
Új esztétikai kezelésünk a karikás szem megfiatalítása
2017. június 20.

Fiatalokban az orca és az alsó szemhéj folyamatosan és lekerekítetten megy át egymásba, amely a fiatalság egyik jele. Az öregedés során a szemüreg alsó szélét alkotó csont térfogata valamint a bőr alatti zsírpárnák mennyisége csökken. Emiatt a belső szemzugtól a külső szemzugig terjedő, sötét karikaként látható, karikás szemnek nevezett redő alakul ki. Az arc fáradtnak tűnik, és a páciensek a koruknál idősebbnek látszanak.

A szem alatti sötét karikák eltüntetése ma már műtét nélkül, egy hialuronsavat tartalmazó feltöltőanyaggal történő feltöltéssel is lehetséges.

Milyen előnyöket jelent a karikás szem műtét nélküli megfiatalítása?
• gyors
• egyszerű
• műtét nélküli
• azonnali hatású
• hosszú hatástartamú

Bővebb tájékoztatást ezen a linken olvashat

A stria distensae kialakulása, kezelési lehetőségei
2017. március 11.

Egy rangos újság, a Medical Tribune szerkesztősége kért fel egy striáról szóló közlemény megírására, amely a 2017 januári számban jelent meg.

Az alábbi linken olvashatja a közlemény rövidített változatát.


A tyúkszemről
2017. március 03.

A tyúkszemről írt közleményemet a Phoenyx Pharma online újságjában olvashatja a következő linken:
http://www.mypin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1226:2017-03-02-13-52-41&catid=81:brapolas-brbetegsegek-haj-es-fejbr-koeroem&Itemid=95


Új esztétikai kezeléseink
2016. október 06.

Kinek ajánljuk a finomszálas kontur kezelést?

A finomszálas kontur kezelés egy új és igen hatékony, természetes eljárás az arc finom és középmély barázdáinak és megereszkedett területeinek műtét nélküli feszesítésre, emelésére és ezáltali fiatalítására. Természetes úton fiatalítja meg a bőr szerkezetét, alkalmazásával olyan korrekció történik, amely illeszkedik az arc harmóniájába. Nem helyettesíti a plasztikai sebészeti műtétet, nem szünteti meg az állandósult mély barázdákat, de alkalmazásával Ön évekkel elodázhatja a műtéti megterhelést és kockázatot.

Azon 30 – 60 év közötti hölgyeknek és uraknak ajánljuk, akik hatékony, műtét nélküli megoldást keresnek a öregedéssel járó bőrtünetek korrigálására.

Ajánljuk azoknak is, akik szeretnék megelőzni ezen elváltozások kialakulását.Kiknek ajánljuk az alakformáló Aqualyx injekciós zsírbontó kezelést?

Az Aqualyx zsírbontó kezelés az első klinikailag igazolt, hatékony, biztonságos, műtét nélküli alakformáló eljárás, amellyel gyorsan és véglegesen megszabadulhat helyi zsírfeleslegétől és formálja alakját!

Azoknak ajánljuk, akik normál súlyúak vagy enyhén túlsúlyosak, de genetikailag meghatározott, 2-4 cm vastag, mozgással és diétával sem eltüntethető helyi zsírfelhalmozódással rendelkeznek és egyszerűen, gyorsan, tartósan, műtét nélkül akarnak megszabadulni helyi zsírfeleslegüktől.

Az Aqualyx kezelés általános elhízás kezelésére (vagyis fogyasztásra) nem alkalmas!