Menü
Bőrünkről
A bőr öregedése
Betegségek

Beavatkozások
A honlap az Új Magyarország Fejlesztési Terv segítségével valósult meg.
Laser-Derm Kft.
7632 Pécs, Kertváros u. 58. 3a.
Pécsi Törvényszék Cégbírósága
Cg. 02-09-079656
© Minden jog fenntartva
Jogi közlemény
Utolsó frissítés: 2024. január 02.
Látogatók száma: 1525373


Bevezető a blog felépítéséről
2017. március 23.

Bevezető a blog felépítéséről Tisztelettel üdvözlöm Önt a blog olvasói között, Dr. Schmelás Attila bőrgyógyász és kozmetológus magánorvos vagyok.

A blogot szakmai blognak tekintem, így Önnek, mint laikusnak szóló bőrgyógyászati szakmai információk közlésére szánom. Igyekezni fogok, hogy a nyelvezet magyar legyen, latin vagy angol kifejezéseket csak akkor fogok használni, ha arra nincs megfelelő szó, vagy kifejezés a magyar nyelvben.

Míg egy szokásos blogban a bejegyzéseket a közzététel időpontjának megfelelően találja a kedves olvasó, az én blogomban a megjelenés dátumát a bejegyzések címe mellett találja meg. Szakmai blogom egy tankönyvhöz fog hasonlítani, amennyiben az egyes bejegyzéseket a vízszintes menüsorban lévő fejezetekben találja meg.

A szokásos blogokhoz annyiban hasonlít, hogy a fejezetek feltöltését folyamatosan fogom megtenni. Amennyiben egy-egy téma valamilyen aktualitással rendelkezik, akkor azt majd aktuális időpontban teszem közzé. Ilyen lesz például a fényvédelem kérdésköre.

Így a szakmai blogom idővel egy „tankönyvvé” fog összeállni, a következő fejezetcímekkel:

• Bőrünkről
• A bőr öregedése
• Betegvizsgálat
• Betegségek
• Beavatkozások


Arra buzdítom, hogy legyen rendszeres látogató és az internet tengerében hasznos információkhoz jusson.