Menü
Bőrünkről
A bőr öregedése
Betegségek

Beavatkozások
A honlap az Új Magyarország Fejlesztési Terv segítségével valósult meg.
Laser-Derm Kft.
7632 Pécs, Kertváros u. 58. 3a.
Pécsi Törvényszék Cégbírósága
Cg. 02-09-079656
© Minden jog fenntartva
Jogi közlemény
Utolsó frissítés: 2021. március 23.
Látogatók száma: 1003606


A Profhilo kezelés
2021. március 19.

A Profhilo kezelés

Az életkor előrehaladtával a bőrben csökken a kollagén és a rugalmas, valamint a hialuronsav mennyisége. A bőr elveszíti feszességét, rugalmasságát, hidratáltságát, és megjelennek az öregedés első jelei. Az öregedés jeleinek korrigálására szolgál a kezelt terület bőrének helyreállítását (remodelling) elérő, biostimuláló Profhilo kezelés.

Mit tartalmaz és hogyan hat a Profhilo?
A Profhilo kis- és nagy molekulasúlyú hialuronsav keverékét tartalmazó, nagy koncentrációjú, kémiai adalékanyagok nélküli, hővel stabilizált, egyedi tulajdonságokkal rendelkező injkeció. A kis molekulasúlyú hialuronsav a hám és az irha hidratálásért, a kollagén és az elasztin rost termelés, valamint a hialuronsav termelésés növeléséért felelős. A volumennövelő, feszesítő és emelő hatást a nagy molekulasúlyú hialuronsav hozza létre.

Kinek ajánljuk Profhilo kezelést?
Fiatalokban az öregedés folyamatának lassítása érdekében történik a kezelés. Idősebbekben a helyreállítás, vagyis a már kialakult elváltozások kezelése a cél. A Profhilo kezelés mélyen hidratálja a bőrt, javítja a bőr textúráját és tónusát, csökkenti a lazaságát, fokozza a rugalmasságát, tömöríti és emeli a bőrt, visszaadja a bőr fényét.

Mely területeken alkalmazható a Profhilo kezelés?
Legtöbbször arcfiatalításra használjuk, de a nyak, a dekoltázs, a kézhát kezelésére is alkalmazható.

Melyek a Profhilo kezelés előnyei?
• Gyors
• Természetes
• Fájdalommentes
• Mellékhatás mentes
• Gyors és tartós hatású
• Kombinálható egyéb arcfiatalító kezelésekkel

Hogyan végezzük a Profhilo kezelést?
Az arcon és nyakon is 10-10 pontban, vékony tűvel adjuk be az injekciót, ahonnan egyenletesen szétterjedjen az egész kezelt területen. Így kevés szúrással maximális eredményt lehet elérni.

Mit kell tennie a Profhilo kezelés után?
A szúrások helyén kis duzzanat alalkul ki, amely természetes és 1-2 nap alatt felszívódik. A szúráspontokon ritkán kis bevérzést tapasztalhat. A kezelés utáni napokban kerülni kell a terület nyomkodását, bármilyen intenzív testedzést, megerőltető munkát, a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), a kozmetikai kezeléseket annak érdekében, hogy a Profhilo a kívánt helyre épüljön be és fejtse ki jótékony hatását.

Milyen eredményt várhat a Profhilo kezelés után?
Az eredmények már néhány nap után láthatóak, természetes hatásúak, a kezelt terület látványos megújulást mutat, de a teljes hatás kialakulásához 4-6 hét szükséges.

Szükséges-e és milyen gyakran a Profhilo kezelés ismétlése?
Első alkalommal két kezelés javasolt 4 hetes szünettel. A kezelés hatása átlagosan 6-12 hónapig tart és ezt követően történik a kezelés ismétlése, de ekkor már csak egy alkalommal.

Milyen kezelésekkel kombinálható a Profhilo kezelés?
Önmagában is használható, de az öregedés kifejezett jelei esetén kombinálható botox-kezeléssel, ráncfeltöltéssel, finomszálas kontúr kezeléssel, fraxel lézer kezeléssel.

Itt olvashatja a részletes leírást