• dr. Schmelás Attila bőrgyógyász-kozmetológus
  • A ráncok nélküli mosolyért!
  • Ráncfeltöltés a pihent tekintetért, ajakfeltöltés a csábító ajkakért!
  • Fiatalodjon fraxel lézer kezeléssel!
  • Hegek nélkül fraxel lézer kezeléssel!
  • Benőtt köröm műtét a fájdalommentes mozgásért

Tisztelt pácienseim!
A magánrendelésemet természetesen változatlanul folytatom.
Kizárólag magánrendelést folytatok, nem érint az állami egészségügyi rendszer átalakítása.
Magyar oldal English
Menü
Kezelések

Profhilo kezelés

Profhilo kezelés

Az életkor előrehaladtával csökken a képződésük és növekszik a lebomlásuk azon anyagoknak, amelyek a bőr fiatalságáért felelősek. Így a hámban és az irhában is csökken a hialuronsav mennyisége, az irhában ugyanez történik a kollagén és a rugalmas rostokkal. Ennek következében a bőr elveszíti feszességét, rugalmasságát, hidratáltságát, és megjelennek az öregedés első jelei. Kezdetben finom ráncok jelennek meg, amelyek fokozatosan mélyebbé válnak, csökken a bőr feszessége, hidratáltsága, lazává válik és elveszíti a fényét. Az öregedés e jeleinek korrigálására szolgál a biztonságos Profhilo kezelés.

Mit tartalmaz és hogyan hat a Profhilo?
A Profhilo egy szabadalmaztatott összetételű, hialuronsav injekció. Kis- és nagy molekulasúlyú hialuronsav keverékét tartalmazza, amelyet kémiai adalékanyagok nélkül, hővel stabilizálnak. A Profhilo ígen nagy hialuronsav koncentrációval (32 mg / ml) és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Jobban ellenáll az irhában történő lebontásnak és így hosszú hatást biztosít. A kis molekulasúlyú hialuronsav lassan szabadul fel a komplexből, a hám és az irha hidratálásért, valamint a kollagén és az elasztin rost termelés növeléséért felelős. A volumennövelő, feszesítő és emelő hatást a nagy molekulasúlyú hialuronsav hozza létre. A Profhilo kezelés növeli a bőr saját hialuronsav termelését is. Adalékanyag mentessége miatt a Profhilonak a legalacsonyabb a mellékhatási rátája. A Profhilo kezelés nem ráncfeltöltési eljárás (erre a célra változatlanul ott van a klasszikus ráncfeltöltés), hanem a kezelt terület bőrének helyreállítását (remodelling) elérő biostimuláló eljárás.

Kinek ajánljuk Profhilo kezelést?
Két különböző életkori csoportban és céllal alkalmazzuk. Fiatalokban az öregedés folyamatának lassítása érdekében, megelőző céllal történik a kezelés. Idősebbekben a helyreállítás, vagyis a már kialakult elváltozások kezelése a cél, mivel kifejezetten alkalmas az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr kezelésére. Alkalmazásában nincs életkori limit, de 60 éves kor fölött, akiknél már kifejezett változások vannak, szükséges lehet a kombinálása egyéb arc illetve bőrfiatalító kezelésekkel.

Mely területeken alkalmazható a Profhilo kezelés?
Legtöbbször arcfiatalításra (nevető ráncok, ajak körüli ráncok, homlokon húzódó ráncok) használjuk. Ezen kívül a nyak, a dekoltázs, a kézhát kezelésére is alkalmazható.

Milyen hatásai vannak a Profhilo kezelésnek?
A Profhilo lassan szívódik fel, hatása hosszabb ideig tart és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény, köszönhetően az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav kombinálásának. A Profhilo kezelés mélyen hidratálja a bőrt, javítja a bőr textúráját és tónusát, csökkenti a lazaságát, fokozza a rugalmasságát, tömöríti és emeli a bőrt, visszaadja a bőr fényét, vagyis újramodellálja a bőrt.

Melyek a Profhilo kezelés előnyei?
• Gyors
• Természetes
• Fájdalommentes
• Mellékhatás mentes
• Gyors és tartós hatású
• Kombinálható egyéb arcfiatalító kezelésekkel

Mit szükséges tennie a Profhilo kezelés előtt?
Mivel a szúrások bevérzést okozhatnak, ezért a kezelés előtt legalább egy napig el kell kerülnie a következő gyógyszerek szedését: vérhígítók, gyulladás és fájdalomcsillapítók, multivitaminok, E-vitamin.

Hogyan végezzük a Profhilo kezelést?
A Profhilo kezelésnél alkalmazott 5 pontos BAP (Bio-Aesthetic Points) technika kifejlesztése során CT-el vizsgálták, hogy a Profilhot hová kell beadni ahhoz, hogy egyenletesen szétterjedjen az egész arcon. A szúráspontok meghatározásánál figyelembe vették, hogy azok elkerüljék a fontos anatómiai képleteket (erek, idegek). A nyakon, ugyanezen elvek mentén, ugyancsak 10 szúrással történik a kezelés. Így kevés szúrással maximális eredményt lehet elérni. Érzékeny páciensnél először érzéstelenítő krémet alkalmazunk a szúráspontoknál, majd kijelöljük a szúráspontokat, és egy vékony tűvel, lassan az irhába fecskendezzük az anyagot. A kezelés teljes időtartama a konzultációval együtt 30 perc.

Mit kell tennie a Profhilo kezelés után?
A szúrások helyén kis duzzanat alakul ki, ez természetes és 1-2 nap alatt felszívódik. Ritkán, néhány napon belül megszűnő kis bevérzés lehet a szúráspontokon. Néhány napig kerülnie kell a terület nyomkodását, az intenzív testedzést, a megerőltető munkát, a kozmetikai kezeléseket, a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), annak érdekében, hogy a Profhilo a kívánt helyre épüljön be és fejtse ki jótékony hatását.

Milyen eredményt várhat a Profhilo kezelés után?
Az anyag egyedi összetételének és rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injekció beadása után azonnal elkezd terjedni az irhában. Az eredmények már néhány nap után láthatóak, természetes hatásúak, a kezelt terület látványos megújulást mutat. Jellemzően 4-6 hét szükséges a teljes hatás kialakulásához, mivel ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a Profhilo átjárja az irhát és beindítsa a kollagén és rugalmas rost valamint a bőr hialuronsav termelését.

Milyen gyakran szükséges a Profhilo kezelés ismétlése?
Az optimális és kifejezett hatás eléréséhez első alkalommal két kezelés javasolt 4 hetes szünettel, amelynek átlagosan 6-12 hónapig tart a hatása. Ezt követően történik a kezelés ismétlése, de ekkor már csak egy alkalommal.

Milyen kezelésekkel kombinálható a Profhilo kezelés?
Az eljárás önmagában is használható, de az öregedés kifejezett jelei esetén kombinálható botox-kezeléssel, ráncfeltöltéssel, finomszálas kontur kezeléssel, fraxel lézer kezeléssel.

Mikor nem végzünk Profhilo kezelést?
Terhesség, szoptatás, lázas állapot, herpesz, bőrgyulladás.

Vizsgálati díj: 20 000 Ft

Első kezelés: 100 000 Ft, második kezelés: 95 000 Ft