• dr. Schmelás Attila bőrgyógyász-kozmetológus
  • A ráncok nélküli mosolyért!
  • Ráncfeltöltés a pihent tekintetért, ajakfeltöltés a csábító ajkakért!
  • Fiatalodjon fraxel lézer kezeléssel!
  • Hegek nélkül fraxel lézer kezeléssel!
  • Benőtt köröm műtét a fájdalommentes mozgásért

Magyar oldal English
Menü
Kezelések

Profhilo kezelés

Profhilo kezelés

Az életkor előrehaladtával csökken a képződésük és növekszik a lebomlásuk azon anyagoknak, amelyek a bőr fiatalságáért felelősek. Így a hámban és az irhában is csökken a hialuronsav mennyisége, az irhában ugyanez történik a kollagén és a rugalmas rostokkal. Ennek következében a bőr elveszíti feszességét, rugalmasságát, hidratáltságát, és megjelennek az öregedés első jelei. Kezdetben finom ráncok jelennek meg, amelyek fokozatosan mélyebbé válnak, csökken a bőr feszessége, hidratáltsága, lazává válik és elveszíti a fényét. Az öregedés e jeleinek korrigálására szolgál a biztonságos Profhilo kezelés.

Mit tartalmaz és hogyan hat a Profhilo?
A Profhilo egy szabadalmaztatott összetételű, hialuronsav injekció. Kis- és nagy molekulasúlyú hialuronsav keverékét tartalmazza, amelyet kémiai adalékanyagok nélkül, hővel stabilizálnak. A Profhilo ígen nagy hialuronsav koncentrációval (32 mg / ml) és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Jobban ellenáll az irhában történő lebontásnak és így hosszú hatást biztosít. A kis molekulasúlyú hialuronsav lassan szabadul fel a komplexből, a hám és az irha hidratálásért, valamint a kollagén és az elasztin rost termelés növeléséért felelős. A volumennövelő, feszesítő és emelő hatást a nagy molekulasúlyú hialuronsav hozza létre. A Profhilo kezelés növeli a bőr saját hialuronsav termelését is. Adalékanyag mentessége miatt a Profhilonak a legalacsonyabb a mellékhatási rátája. A Profhilo kezelés nem ráncfeltöltési eljárás (erre a célra változatlanul ott van a klasszikus ráncfeltöltés), hanem a kezelt terület bőrének helyreállítását (remodelling) elérő biostimuláló eljárás.

Kinek ajánljuk Profhilo kezelést?
Két különböző életkori csoportban és céllal alkalmazzuk. Fiatalokban az öregedés folyamatának lassítása érdekében, megelőző céllal történik a kezelés. Idősebbekben a helyreállítás, vagyis a már kialakult elváltozások kezelése a cél, mivel kifejezetten alkalmas az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr kezelésére. Alkalmazásában nincs életkori limit, de 60 éves kor fölött, akiknél már kifejezett változások vannak, szükséges lehet a kombinálása egyéb arc illetve bőrfiatalító kezelésekkel.

Mely területeken alkalmazható a Profhilo kezelés?
Legtöbbször arcfiatalításra (nevető ráncok, ajak körüli ráncok, homlokon húzódó ráncok) használjuk. Ezen kívül a nyak, a dekoltázs, a kézhát kezelésére is alkalmazható.

Milyen hatásai vannak a Profhilo kezelésnek?
A Profhilo lassan szívódik fel, hatása hosszabb ideig tart és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény, köszönhetően az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav kombinálásának. A Profhilo kezelés mélyen hidratálja a bőrt, javítja a bőr textúráját és tónusát, csökkenti a lazaságát, fokozza a rugalmasságát, tömöríti és emeli a bőrt, visszaadja a bőr fényét, vagyis újramodellálja a bőrt.

Melyek a Profhilo kezelés előnyei?
• Gyors
• Természetes
• Fájdalommentes
• Mellékhatás mentes
• Gyors és tartós hatású
• Kombinálható egyéb arcfiatalító kezelésekkel

Mit szükséges tennie a Profhilo kezelés előtt?
Mivel a szúrások bevérzést okozhatnak, ezért a kezelés előtt legalább egy napig el kell kerülnie a következő gyógyszerek szedését: vérhígítók, gyulladás és fájdalomcsillapítók, multivitaminok, E-vitamin.

Hogyan végezzük a Profhilo kezelést?
A Profhilo kezelésnél alkalmazott 5 pontos BAP (Bio-Aesthetic Points) technika kifejlesztése során CT-el vizsgálták, hogy a Profilhot hová kell beadni ahhoz, hogy egyenletesen szétterjedjen az egész arcon. A szúráspontok meghatározásánál figyelembe vették, hogy azok elkerüljék a fontos anatómiai képleteket (erek, idegek). A nyakon, ugyanezen elvek mentén, ugyancsak 10 szúrással történik a kezelés. Így kevés szúrással maximális eredményt lehet elérni. Érzékeny páciensnél először érzéstelenítő krémet alkalmazunk a szúráspontoknál, majd kijelöljük a szúráspontokat, és egy vékony tűvel, lassan az irhába fecskendezzük az anyagot. A kezelés teljes időtartama a konzultációval együtt 30 perc.

Mit kell tennie a Profhilo kezelés után?
A szúrások helyén kis duzzanat alakul ki, ez természetes és 1-2 nap alatt felszívódik. Ritkán, néhány napon belül megszűnő kis bevérzés lehet a szúráspontokon. Néhány napig kerülnie kell a terület nyomkodását, az intenzív testedzést, a megerőltető munkát, a kozmetikai kezeléseket, a szélsőséges hőhatásokat (szauna, szolárium, napozás), annak érdekében, hogy a Profhilo a kívánt helyre épüljön be és fejtse ki jótékony hatását.

Milyen eredményt várhat a Profhilo kezelés után?
Az anyag egyedi összetételének és rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injekció beadása után azonnal elkezd terjedni az irhában, ezért nem szükséges masszírozni a kezelt területet. Az eredmények már néhány nap után láthatóak, természetes hatásúak, a kezelt terület látványos megújulást mutat. Jellemzően 4-6 hét szükséges a teljes hatás kialakulásához, mivel ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a Profhilo átjárja az irhát és beindítsa a kollagén és rugalmas rost valamint a bőr hialuronsav termelését.

Milyen gyakran szükséges a Profhilo kezelés ismétlése?
Az optimális és kifejezett hatás eléréséhez első alkalommal két kezelés javasolt 4 hetes szünettel, amelynek átlagosan 6-12 hónapig tart a hatása. Ezt követően történik a kezelés ismétlése, de ekkor már csak egy alkalommal.

Milyen kezelésekkel kombinálható a Profhilo kezelés?
Az eljárás önmagában is használható, de az öregedés kifejezett jelei esetén kombinálható botox-kezeléssel, ráncfeltöltéssel, finomszálas kontur kezeléssel, MINT vektor lift kezeléssel, fraxel lézer kezeléssel.

Mikor nem végzünk Profhilo kezelést?
Terhesség, szoptatás, lázas állapot, herpesz, bőrgyulladás.

Vizsgálati díj: 20 000 Ft

Első kezelés (1 ampulla): 100 000 Ft, második kezelés (1 ampulla): 95 000 Ft