• Viszlát izzadságfoltok!
  • Botox-kezelés a ráncok nélküli mosolyért!
  • Ráncfeltöltés a pihent tekintetért, ajakfeltöltés a csábító ajkakért!
  • Nem kell tovább takargatnia gombás körmeit!

Magyar oldal English
Menü
Kezelések
Partneroldalak

Elérhetőség, térkép

Elérhetőség, térkép Klimatizált, igényes berendezésű rendelőnket személygépkocsival és busszal is könnyen megközelítheti, a rendelő előtt tud parkolni.

Magánrendelésünket telefonos bejelentkezés alapján tudja igénybe venni.

Kérjük, hogy a vizsgálatra a TAJ kártyáját hozza magával. Természetesen ennek hiányában is elvégezzük a vizsgálatát és a műtétét, de támogatott gyógyszert csak ennek ismeretében tudunk felírni.

A rövidebb műtéteket illetve kezeléseket általában azonnal elvégezzük. Amennyiben a beavatkozás hosszabb időt igényel, akkor azt
előjegyzés alapján végezzük el.

A megbeszélt időpontok kapcsán kérjük, vegye figyelembe, hogy a pácienseink (köztük az Ön) vizsgálata, illetve műtéte időnként előre nem látható időt igényel. A bejelentkezéskor nem mindig ítélhetők meg ezek az időtartamok. Előfordulhat az is, hogy egy rutin műtét a tervezettnél hosszabb időt igényel. Emiatt előfordulhat, hogy Önt nem tudjuk a megbeszélt időpontban behívni a vizsgálatra, illetve a műtétre. Mindent el fogunk követni, hogy a kialakult kellemetlenséget az Ön számára megnyugtató módon rendezzük.

Bőrgyógyászat magánrendelésünk helye, elérhetősége és ideje a következő

Rendelő: 7632 Pécs, Keszüi út 43.


Rendelői telefon: +36 72 446-135
Rendelési időn kívül: +36 72 440-837
Mobil: +36 30 99-34-956
E-mail: info@borgyogyaszpecs.hu

Rendelési idő:
  • Hétfő: 15.00. - 19. 00. óra
  • Szerda: 15.00. - 19. 00. óra
  • Péntek: 15.00. - 19. 00. óra

Előzetes egyeztetés és mobil telefonos elérhetőségének magadása esetén ettől eltérő időpontban is tudjuk Önt fogadni, kivéve a tetoválás eltávolítás esetét.