Menü
Bőrünkről
A bőr öregedése
Betegségek

Beavatkozások
A honlap az Új Magyarország Fejlesztési Terv segítségével valósult meg.
Laser-Derm Kft.
7632 Pécs, Kertváros u. 58. 3a.
Pécsi Törvényszék Cégbírósága
Cg. 02-09-079656
© Minden jog fenntartva
Jogi közlemény
Utolsó frissítés: 2021. március 23.
Látogatók száma: 1003602


Az Aqualyx injekciós alakformáló-zsírbontó kezelés
2017. május 25.

Az Aqualyx injekciós alakformáló-zsírbontó kezelés

Az Aqualyx injekciós alakformáló-zsírbontó kezelés az első klinikailag igazolt hatékonyságú, műtét nélküli alakformáló eljárás, amely biztonságosan semmisíti meg a zsírsejteket. Az Aqualyx kifejlesztése mögött több éves kutatás és tapasztalat van, 2009 óta a világ 49 országában használják, eddig több mint 2 millió ampullát injekcióztak be súlyos mellékhatások nélkül. Az Aqualyx egy mikro-zselatinos oldat, hatóanyaga egy természetes epesav módosított vegyülete. Speciális, vékony, hajlékony tűvel a zsírszövetbe injektáljuk és masszírozással egyenletesen eloszlatjuk az Aqualyx injekciót. Az Aqualyx a zsírsejtek sejthártyáját károsítja, így a zsírsejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak és a vér- ill. nyirokkeringés révén a májba jutnak, ahol lebomlanak.

A zsírsejtek nem képesek osztódni, így az Aqualyx injekciós alakformáló-zsírbontó kezelés hatása végleges.

A kezelt terület térfogata a beadást követő 1-2 nap alatt megnövekszik, a duzzanat a következő hét során fokozatosan csökken. Emellett bőrfeszesítést hoz létre a harmadik héttől. Így a zsírszövet csökkenését jól tudja követni a bőr felületének csökkenése. A kezelések ideális esetben 3 hetente történnek és jellemzően 3-4 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez.

Kiknek és milyen célra ajánljuk az Aqualyx alakformáló-zsírbontó kezelést?
Akik normál súlyúak vagy enyhén túlsúlyosak, de genetikailag meghatározott, 2-4 cm vastagságú, mozgással és diétával sem eltüntethető helyi zsírpárnákkal rendelkeznek. Azoknak ajánljuk, akik tartanak a zsírleszívás nemkívánatos következményeitől, gyorsan, véglegesen, egyszerűen, műtét nélkül akarnak megszabadulni helyi zsírpárnáiktól. Az Aqualyx kezelés általános elhízás kezelésére (vagyis fogyasztásra) nem alkalmas!

Kezelhető területek:
toka, has, csípő, lovaglónadrág, combok külső és – belső oldala, térdek belső oldala, nyakszirti zsírlerakódás, melltartópánt alatti háti zsírpárnák, felkar, szeméremdomb, férfi pseuodo-gynecomastia.

Milyen előnyöket jelent az Aqualyx alakformáló-zsírbontó kezelés az Ön számára?
• az áll vonalától a térdig minden helyi zsírlerakódás kezelhető
• klinikailag igazolt hatás
• műtét nélküli eljárás
• biztonságos
• végleges
• gyors


Itt olvashatja a részletes leírást.