Menü
Bőrünkről
A bőr öregedése
Betegségek

A bőr öregedése
A bőr öregedésének okai és tünetei
A bőr öregedésének kezelése
A honlap az Új Magyarország Fejlesztési Terv segítségével valósult meg.
Laser-Derm Kft.
7632 Pécs, Kertváros u. 58. 3a.
Pécsi Törvényszék Cégbírósága
Cg. 02-09-079656
© Minden jog fenntartva
Jogi közlemény
Utolsó frissítés: 2024. január 02.
Látogatók száma: 1482851


Finomszálas kontúr kezelés - Fine Thread Contour (FTC) Therapy
2018. május 06.

Finomszálas kontúr kezelés - Fine Thread Contour (FTC) Therapy A kor előrehaladtával a bőr természetes és külső okok által öregedési folyamaton megy keresztül, amely során csökken a kollagén és a rugalmas rostok száma. Emellett az arcon lévő zsírpárnák és a csontok is átalakulnak, amely felerősíti a bőr változásait. Jellemzően 40 éves kor felett a változások feltűnőbbé válnak, egyre több, és mélyülő ránc keletkezik. A szemöldöknél, az alsó szemhéjnál, arc középső és alsó részén, a nyakon a bőr egyre petyhüdtebb lesz. Az áll elveszíti a fiatalosságot sugárzó V alakú vonalát, a megereszkedett arc "ráborul" az amúgy is mélyülő ráncokra.

A finomszálas kontúr kezelés egy új és igen hatékony, természetes eljárás az arc finom és középmély ráncainak és megereszkedett területeinek műtét nélküli feszesítésre, emelésére és ezáltali fiatalítására.

A kezelés során vékony tűvel, a szál típusától függően az irha különböző mélységébe vezetjük be felszívódó szálakat, amelyek a tű kihúzásakor a bőrben maradnak. A tűszúrások és a behúzott szálak természetes sebgyógyulási folyamatot indítanak be: javul az irha vérkeringése, fokozódik a kollagén rostok termelődése, közben a szálak fokozatosan felszívódnak. Az új kollagén rostok növelik a kezelt terület térfogatát és feszességét, így a ráncok fokozatosan elsimulnak. Alkalmazásával olyan korrekció történik, amely illeszkedik az arc harmóniájába.

Azonnali és hosszabb (kb. 6 hónap) idő alatt kialakuló hatása van, mely függ a bőr lazaságától, a behúzott szálak számától és típusától. Azonnal észrevehető a bőr feszülése és az arckontúr javulása. A finom és a középmély ráncok eltűnnek ill. sekélyebbek lesznek, az arc visszanyeri fiatalosságát. A Cog szálas kezelés után azonnal látható az emelő hatás, mivel a horgok az irhába kapaszkodva rögzítik az emelést.

Kinek ajánljuk az FTC kezelést?
Azoknak a 30 – 60 év közötti hölgyeknek és uraknak, akik tartanak a nagy megterheléssel és kockázattal járó sebészeti arcfelvarrástól és hatékony, de műtét nélküli megoldást keresnek az öregedéssel járó bőrtünetek korrigálására. Ajánljuk azoknak is, akik szeretnék megelőzni ezen elváltozások kialakulását. Nem helyettesíti a plasztikai sebészeti műtétet, de alkalmazásával Ön évekig elkerülheti a műtéti megterhelést és kockázatot.

Milyen előnyöket jelent az FTC kezelés az Ön számára?
• a szálak a sebészetben 20 éve alkalmazott lebomló anyagból készülnek, nincs ismeretlen hatásuk
• gyorsan elvégezhető, minimális fájdalommal jár, nincs gyógyulási idő, másnap munkaképes lesz
• a szálak nem láthatók sem a kezeléskor, sem később, minimális a helyi szövődmények kockázata
• az arcon és a nyakon is eredményesen és biztonságosan alkalmazható
• nincs metszés, nincs varrat, nem okoz heget, nyáron is végezhető
• azonnali hatás, de a végleges eredmény kb. 6 hónap múlva látható
• hosszan tartó hatás: 1,5 - 2 év
• kombinálható más arcfiatalító módszerekkel: botox-kezelés, fraxel lézer kezelés, hyaluronsavas feltöltés