• dr. Schmelás Attila bőrgyógyász-kozmetológus
  • A ráncok nélküli mosolyért!
  • Ráncfeltöltés a pihent tekintetért, ajakfeltöltés a csábító ajkakért!
  • Fiatalodjon fraxel lézer kezeléssel!
  • Hegek nélkül fraxel lézer kezeléssel!
  • Benőtt köröm műtét a fájdalommentes mozgásért

Magyar oldal English
Menü
Kezelések

Orvosesztétikai konzultáció

Orvosesztétikai konzultáció

Természetesen az első, hogy meghallgatom Önt arról, hogy mi az, ami zavaró az Ön számára, és hogy emiatt milyen kezelést szeretne. Ezalatt figyelem a bőrének felületét, a mimikáját, a problémájával kapcsolatos gesztusait (vagyis, hogy milyen érzéssel viseltetik a problémájával kapcsolatban).

Eközben természetesen észlelek olyan esztétikai problémákat, amelyeket Ön nem vett észre vagy nem zavarja, és ezekre felhívom a figyelmét. Elmondom a véleményemet, hogy a reálisnak tartom-e a problémáját (természetesen lehet, hogy nem az) és, hogy az Ön által gondolt eljárás alkalmas-e annak kezelésére. Amennyiben Ön olyan beavatkozást szeretne, amely nem illik arcának karakteréhez, vagy nem alkalmas a problémájának a kezelésére, akkor ezen véleményemet elmondom Önnek és nem végzem el a kért beavatkozást.

 

Felkészülten jöhet a konzultációra, mivel a honlapomon már a konzultáció előtt is lehetősége van tájékozódni az általam végzett esztétikai beavatkozásokról.

A konzultációt követően elmondom, hogy a feltárt problémákra milyen kezelési lehetőségeink vannak.

A kezelési lehetőségek kapcsán tájékoztatom a következőkről: hogyan és mivel végezzük, igényel-e érzéstelenítést, mennyi ideig tart, hogyan hat, mit fog látni a kezelés után, mennyi idő alatt alakul ki a hatása, az esetleges szövődményekről, mit kell tennie a kezelés után, a mindennapjait hogyan és milyen időtartamra befolyásolja, a javasolt életmódról, szükséges-e, lehetséges-e és milyen gyakran a kezelés ismétlése, mivel lehet illetve szükséges a választott kezelést kombinálni.

Mindeközben Önben is felmerülhetnek kérdések, aggodalmak, amelyekre választ fog kapni.

Természetesen a kezelés előtt tájékoztatom az egyes kezelések áráról. A ráncfeltöltés esetében ezt nem tudom minden esetben megadni, ekkor a várhatóan szükséges mennyiségre adom meg az árat.

Mindezek alapján közösen döntjük el, hogy milyen kezelést fogok végezni. Ezt követi a fentieket tartalmazó beleegyező nyilatkozat aláírása, a választott kezelésről a részletes írásos tájékoztató átadása, majd a kezelés elvégzése.